Thursday, December 6, 2012

Finally..... Durian Crepe.......

Finally......
Dapat jugak aku dapat, apa yang aku impikan..
 

Owwhh Durian Crepe.... Kehkehkeh... padahal, sume dah naik muak dah kot makan bende nie.. aku baru je dapat.. ape pun, mmg terbaik.... tak sia2  la beli mahal2.. 6kpg rm10.. mahal tuuuu... kate org lempeng inti durian je.. tp omg.. sedapnyee.... aku kan durian tegar fan.. heeeeee...
 
Selain dari tu, aku ada gak order sekali cake in a jar.. Time tu ada red velvet cake saje, so order la sekali..Sedap jugakkkk laaa.... alaaaaaa, cam nak nagis dapat mkn sedap... hahahaha...
 
 
Memang rekemen la sape nak try. Memang tak nyesal la.. ape pun tq kat cik nurul coz sudi delivery kat umah... Sape2 yang dok area Batu Pahat, Muar n sekitarnya, yang nak beli n rase this super duper yummy durian crepe n cake in a jar, bole la lawat
 
or
 
 
 
Selain sedap, sudah pasti kehalalan nye terjamin coz org melayu kita yang buat. InsyaAllah semuanya terbaik n kalian tak la dapat Durian Crepe basi or bahasa mudah nya Tempoyak Crepe mcm yg cik Minah Gedeban beli.. Kesian kan.. Org kalo meniaga nak kaya cpt camtu la gamaknye.. tak paham taww....
 
Oke la.. selamat mencuba...
 
* pIc semua di ambil dr fb Cuppacake Blicious FB. Iklan adalah percuma.. hehehehehe *
 
 
 


2 comments:

Masmira Masri said...

wahh bestnya sy still xterjumpa lg menda ni teringin jugak nk rs hehehe

http://myaleo.blogspot.com/2012/12/idola-ku.html

LiLy Purple said...

mmg best... kene rase tau.. dah follow kamo yerk... salam kenal.. :)

aku

Assalamualaikum Sihat ke semua.. camne kehidupan? turun naik tu biasa la kan.. Jap ok, jap tak ok... Aku plak, skang rasa sket kesunyian....