Friday, December 14, 2012

KoLEKSI - frIDGE maGNET


Assalamualaikum...
Dah lama nak upload entry nie, tp takde masa n bz sangat.. kononn la bz..... :)
Ni adalah koleksi yang aku suke sgt nak simpan.. Ada yang beli sendiri n ada yang mber2 bagi untuk souveniur....
Kebanyakan dari dalam Malaysia la, maklumla, kami bukan ada ramai kawan dari oversea kan.. kalo ade pon mber yg gi melancong la.. kirim2 je la kan.. :)
Ni dari hani.. dia gi london last year..

Ni dar Effa, ari tu die ikut husband die keje kat Korea...

Dari Hani jugak...

Antara koleksi dr Luar Malaysia

Dari ryn yg study kat germany...

Dan lagi dari oversea.. cewahhh

Beli sendiri kat Hadyai ari tu....

From Indonesia.. Sume kengkawan yang belikan... Bali n Indonesia-Im yg bagi
Bali yg mcm topeng tu zila belikan n bandung dr cik keira...tq kwn2

Suke tau beg ni.. bandung.. :)

Special sket nie... sume ciptaan untk majlis masing2....

Masa birthday faei....

Dari 7e.. Anniversary 7e....

Valentine day.. mungkin muvie kot.. lupe lah...

Melaka - A famosa beli sendiri.. Yg satu lg tu zura n boy yg belikan.

Langkawi... Kiri tu beli sendiri.. kanan tu Intan bagi kot.. lame sgt.. dah lupe...

Pangkor..... sliper kat atas sekali tu faei yg bagi...

Bukit Tinggi Resort

Sume beli sendiri.. hehehe

Terengganu with love.. turtle kecik merah tu ryn yg bagi....

Pahang...

Boifren yg belikan.. tp skang dah jd laki aku.. hehehe

Sabah... Kiri tu beli sendiri.. kanan kak abna yg bagi..
kaki org utan tu dah patah sbb jatuh.. hehehe

Sarawak.. kiri dari en azmi.. kanan beli sendiri

Kelantan.. beli sendiri

Penang.. kiri wan bagi, bwh tu im belikan, atas sekali beli sendiri.. love lane tu keira belikan..
 suke ok love lane tu..


Cameron Highland

Port Dickson n Bukit Merah.. beli sendiri...

Padang besar.. Perlis

Gunung Ledang.. Sebelah Umah jek.. hehe

Tioman,Cherating n Johor.. magnet dah tercabut dah.. nak repair nie.. hehe

Korea....
Ni la koleksi-koleksi magnet aku yang tak seberapa.. so lepas ni kalo ade yg gi holiday tu, bole la belikan aku magnet kan.... hehehe.. oke lah, selamat bercuti... byeee...

No comments:

aku

Assalamualaikum Sihat ke semua.. camne kehidupan? turun naik tu biasa la kan.. Jap ok, jap tak ok... Aku plak, skang rasa sket kesunyian....