Thursday, January 3, 2013

Dating at PolkaDot Buffet, Steamboat & Grill Batu Pahat

 
Assalamualaikum...
Amacam gambar opening? ok tak? hehehe.... Ni hari ahad lepas, balik dari kg, we all gi Batu Pahat, shopping sket kat Bp Mall.. Pastu gi la melayan tekak kat sini.. Hari tu masa bulan puasa penah la gi sekali ngn wan, nurul n zila.. Tetibe terasa ingin plak makan lagi... Ari tu mcm nak majuk2 jap bile tak jadi pg.. sib baik dapat jugak menikmati steamboat ni.. kalo tak, takut je baby kuar leleh air lior.. hehehe.....

My chef..
Masa dok P.Gudang dulu, selalu gak gi mkn ngn member2 kat Permas Jaya n Tebrau.. tp since pindah Muar ni, susah sket la.. Tapi bila dah tau ade kat Batu Pahat nie, boleh la gi selalu2.. hehehe....
Wayang saje... kahkahkah....
Sape2 yang dok area Muar, Batu Pahat n berdekatan, nak mkn steamboat n grill Buffet, bole la gi sini.. Harga RM20.00 utk dewasa, RM8.00 untuk kanak-kanak n RM15.00 untuk warga emas.. Pilihan makanan byk jugak, termasuk nasi goreng, mee goreng, nasi putih n meehon... Ade mushroom sup jugak, pencuci mulut, n berpuluh2 bahan untuk grill or rebuss.. Bole pilih sup ayam or tomyam...  Pendek kate, sila la datang untuk menikmatinya, baru tau puas tak puas.. Kami dok sini dekat 2 jam.. mkn pelan2 baru la puasss.... hehehe...

Nak tau lokasi? clik la kt sini
PolkaDot Buffet, Steamboat & Grill FB
Peace mama!!! suke pic nie, nmpak kecik sket.. hehehe

No comments:

Kebun Kembun dan Mulberi

Assalamualaikum... happy sunday u ols. di johor, sunday keje yerk.. xde makne nak golek2 sampi kul  doblas.. heee Last week aktiviti,...