Thursday, January 31, 2013

Mini Reunion...... :)

Assalamualaikum...
 
Last week kan cuti panjang.... Langkah pun panjang la jugak... hehehehe.. Sebenarnya mmg kene cuti panjang sbb byk urusan nak di buat... Bergerak balik kg rabu mlm khamis n jumaat pagi2 gerak ke p.gudang pulak. Sementara ke sana, mmg nak jumpa bakal pengantin, nak pass hadiah. takut tak dpt dtg ke jengka.. keadaan badan cam tak mengizinkan jek..
 
Kebetulan pulak la, hari tu, ramai yg bercuti2 malaysia.. Ape lg bole lah wat mini reunion.. bestnyeee.... tq utk en hubby sebab bagi peluang kat cik bini utk berpoya-poya ngn kawan2 lame... :)
 
Lokasi reunion - mc donalds...
 

Affa - Zai - Yana - Me - Zura

Best sgt dpt jumpe kwn2 lame... :)

Zai - Yana - Me - Zura - Net

Peace... Kawan sampai bile2 okey... :)
 
Seronok sesekali dapat kumpul ramai-ramai mcm nie.. Tak kisah la ape pon status kiter kan, single ke, partner org ke, bini org ke :) yg penting, nilai sahabat tu ade.. Pada aku kawan tu bukan la perlu sms or contact ari2.. Cukup la kalo tak hilang terus n ada bile kiter perlukan n tau nak nilai kawan tu.. selalu aku ckp, kenal bertahun pon belum tentu die tau nilai kawan.. Jap lg, br dgr citer sket pasal kawan tu, dah sentap, takmo kawan dah.. motip?? ko nak kawan ngn org perfect je la.. ado??? diri sendiri pon tak tentu perfect lagi der.... hee.. Oklah, bebel panjang2 pulak.. hehe.. Salam sahabat.. :)

No comments:

Kebun Kembun dan Mulberi

Assalamualaikum... happy sunday u ols. di johor, sunday keje yerk.. xde makne nak golek2 sampi kul  doblas.. heee Last week aktiviti,...