Friday, January 18, 2013

Salam Jumaat

Assalamualaikum...
Salam Jumaat semua...
Esok adalah sabtu dan lusa ari ahad, hari yg aling di gemari oleh kebanyakan org yg keje mkn gaji.... keje kuli mcm haku.. hehehehe.......

Ape nak citer erk, tak tau la... Biler dtg idea, mcm2 nak tulis taw.. tp biler dah dpt keyboard nie, hanyut semua..... Masalahnya, ilham tu selalu dtg time yg tak sesuai.. contoh nya, dlm bilik air, sambil mandi, time tu la ade idea... kdg2 time e ek, time tu a idea dtg mencurah2.... okeh tak senonoh.. maaf kan saye.... :P

Jom cite pasal my pregnancy.. dah masuk 32 week, last check, baby still songsang, jantung baby 153.. dalam tahap baik.... berat badan mama baby naik 600 gram.. okey la tu.... masalahnye, kencing plak problem.. aisehmen, terpaksa di klinik kesihatan utk urine test kat lab... pastu jumpe doc, bagi ubat antibiotik n urine alkalize.. tak sedap nak mamps... bluerk... tp mak redhooo.....  huuuu~~ darah tinggi sket, kene pantau plak, silap2 ari kene amik ubat darah tinggi pulakk.. adoiii, tulun  laaaa..... skang still maintain mkn ubat vit c, asid folic, ascorbic asid n iron.... risau gak kalo tinggal ubat2 nie, maklumla kiter ni special kes.. :)

Awal bulan 2 nti ade appoiment kat Hosp Muar.. Ingat nak booking utk kusus rakan suami.. hehehe... bole la encik hubby teman kan ai beranak nti... InsyaALLAH.. :) Bersyukur sgt skng nie, walaupun dah 32weeks, tp keadaan aku masih okey.. still bole bergerak walaupun sakit2.... Bersyukur jugak sbb en hubby byk sgt bantu kat umah.. Tolong mendobi, mengemas n masak pon same2.. Syukur la, aku tak la terbeban macam org gaji.. heee.....

Wahai kawan2 n readers, doakan kesihatan n kesejahteraan aku n baby... Semoga doa kaian di makbulkan Allah n kebahagiaan sentiasa bersama kalian.....Amin....

Salam sayang untuk semua....

No comments:

I'm Back!!

Tajuk acah-acah taiko sgt.. wekkk Im back sbb lame tak upload.. kat opis xde line tenet. dah 8 bulan kot.. Hari ni baru repair.. baru e...