NUFFNANG

Friday, February 8, 2013

Produk Bersalin Pilihan

Assalamualaikum...
Salam jumaat...
Lagi-lagi story pasal produk... Last week Zila datang opis, die bagi i set bersalin yg die sendiri tak pakai... huhuhu.. rezeki.. pelik jugak la, nape x pakai... mungkin die ade produk lain agaknye... ni la produk yg die bagi tu... byk gak brg yg ade....
 



brg dari amyway.. pilis, param sume ade.. cume name die tukar sket la.. br ade nilai komersial kan? hehehe
 
Tapi sehari sebelum tu, i dah wat payment utk beli produk kat sini, produk NR, dulu dikenali sbgai NONA ROGUY..
 


Berurusan ngn Pn Yanni dari Rafica Resources sgt la senang nya, dengan sms n bank in - produk dah sampai,, dah la harga jauh lebiy murah dari darga pasaran. Sape2 yang nak cari mcm2 produk kecantikan, bole la melawat kat blog MENJUAL PRODUK KECANTIKAN n kalau beminat bole terus contact tuan punye blog.. :)
 
So, ape nak buat ngn produk byk2 nie?? ke nak simpan utk anak num 2? num 2??????? haiyaa....... hehehehe...
bye semua.. :)

No comments: