NUFFNANG

Wednesday, February 6, 2013

Weekend ngn kanak2.. hehehe

Tasek Dahlia Pasir Gudang.

Assalamualaikum...
Weekends kat Pasir Gudang....
Bwk anak2 buah g tasek 2 minggu lepas... mmg teringin sgt nak lepak kat sini.. ye lah kan, ni la tempat aku melepak sambil kuruskan badan dulu2... hehe.. ingt nak wat sesi photografi kat sini ngn en hubby.. tp die tak dpt join sbb lik kg, nak uruskan hal family.. so, aku ngn budak2 bwh umo la melepak kat sini.
 

Konon2 amik pic comot nak mms la tu.. wekk..

Cantik gak tasek nie skng.... bile datang sini rase dejavu jek.. touching.. hehehe

ngn kanak2 yg tersayang....

Bahagia

My beautiful... :)
 
Sampai tengahari dok kat sini.. hehehe... pastu gi jumpe cik niza jap. amik pelangsing.. kahkahakah..  tak dpt sembang lame ngn cik niza sbb dah tghari kan... nti ade mase kiter jumpe lagi yerk... :) weekend yg best ngn kwn2 n anak2 buah tercayang... :)

No comments: