Friday, March 1, 2013

39 Weeks pregnancy

Assalamualaikum....
Lama sgt tak menulis... Byk sgt nak story tp mmg tak sempat... Nak cuti kan, so kene setel sume keje2 yg tertangguh.. pastikan tak nyusahkan sape2 di musim bercuti n aku dpt berehat dengan jayanye tanpa gangguan telefon pasal keje... :)

Hari ni dah 39 week.. 1 week to go... hehe... alhamdulillah sume ok jek.. aku sihat walafiat.... aktif n masih boleh naik motor, cume hubby je tak bg naik mtr, die anta amik gi keje, tp dlm tpt keje kene naik mtr gak.. dkt2 jek...

Isnin ni ade appoiment lg kat hosp muar... kalo result darah ari tu tinggi, mungkin kene tahan wad kot... tapi kalo ok, tak perlu la kan... Ha, ari tu me n hubby dah gi ceramah rakan suami.. kalo takde komplikasi, bole la hubby temankan dlm dewan bersalin nti.. harap takde pape la kan... 

Esok nak blk kg jap, amik mak n mak mentua dtg sini, temankan ai... maklumla, anak bongsu bucuk acin kan, kene la ade dayang2 n mak inang utk temankan ai.. hehehe....harap semua di mudah2 kan...

Oklah, tak tau nak cakap apa lg... Wahai kwn2, reades n folowers yg membaca entry ni, titipkan sy sikit doa moga di mudahkan segala urusan.. amboi ayat power kan.. :) takut jugak, tambah pulak ade kes sket2... doakan semuanya di mudah n diselamatkan.. InsyaAllah...

Lama la nti sy tak bersiaran.. so, ampun maaf kalo ade salah silap sepanjang sy berblog nie... apa yg sy tulis adalh dr hati sy n bkn hati org lain.. eh??? hehehe.. btl la kan... huhuhu..
SALAM SAYANG....

No comments:

I'm Back!!

Tajuk acah-acah taiko sgt.. wekkk Im back sbb lame tak upload.. kat opis xde line tenet. dah 8 bulan kot.. Hari ni baru repair.. baru e...