Thursday, July 11, 2013

CERITA CERITI PUASA

Assalamualaikum…


Selamat Berpuasa u olss.. Macamana puasa u olls setakat hari nie… Pada aku Alhamdulillah, seronok sgt… penat sket la tp berbaloi2… hehe… last year berpuasa berdua, tahun ni dah bertiga pulak.. Alhamdulillah. Last year dpt puasa penuh walaupun tgh pregnant 2 bln… tgun nie tak tau lg… harap2 kalo dapat penuh best jugak… insyaAllah…. Yang paling syiok, this year aku bertekad utk memasak utk sahur dan buka, ye lah kan last year pun asik ngelat jek, maklumlah pengantin baru plus tgh pregnant kan… tak larat nak masak la syg.. beli je lah…. Hehehe… tp this year, no more ngelat2… kene jimat carmat tau.. baby makin besar, belanja makin tinggi.. so sendiri mau hengat eh…. Lgpun nak try skill masak jugak, maklum la tak pandai masak, sib baik laki jenis tak kisah, masak ape je die mkn.. die kate, kan rezeki ni, sedap je…. Soleh kan laki i.. syukur…. Hehehehehe..
nasi ayam sambal plus popiah goreng n air sirap limau

This is my juadah berbuka semalam feluh2 I masak, sib baik en hubby kate sedap, abg suke sambal camni blab la bla… tak tau la statement amik ati ke ape.. tp die leh mkn dah cukup bagus la tu… harap2 citer2 utk menjadi tukang masak sepenuh masa berpuasa di mudahkan kecuali hari2 yg perlu buka kat luar lain la yerk… ok la … got to go… see u next time eh….

No comments:

I'm Back!!

Tajuk acah-acah taiko sgt.. wekkk Im back sbb lame tak upload.. kat opis xde line tenet. dah 8 bulan kot.. Hari ni baru repair.. baru e...