Wednesday, August 28, 2013

Last Day Zila bersama kami... sob sob...

Assalamualaikum
Pic lama tp nak jugak wat entry..
Ni hari last zila bersama kami di ccrc muar nie.. zila dpt transfer ke cheras, Alhamdulillah, dpt la dekat2 dengan incik husben beliau....
 tp kami akan rindu la zila nie.. die ni riuh org Nye dan kawan yg baik..  
 
 All d best zila,, semoga yang terbaik utk kamu dan keluarga.. going to miss u n bambam jiha...
 
me, akim with zila n jiha bambam.. cumel kan??

Thursday, August 22, 2013

SELAMAT HARI RAYA

SELAMAT HARI RAYA
MAAF ZAHIR BATIN
 
Hari ni dah 14 syawal, baru nak upload gambar raya erk.. Biasa la kan, orang busy la katanya. hehehe..
 


Gambar ni di ambil masa hari raya yang pertama. 1st time sambut raya sebagai ibu n 1st time akim beraya. hehe.. seronok sangat beraya dengan anak ni rupanya. ada saja penyeri suasana. sambil-sambil mama jadi akauntan tetap pemegang amanah encik al hakim ni, ala penyimpan duit raya laaaa... hehehe...

Apapun kami sekeluarga mengucapkan
 
selamat hari raya aidilfitri
&
maaf zahir dan batin
 
 andai ada terguris bicara dan tersilap kata harap di maafkan,
 halalkan makan dan minum serta ilmu yang di cedok dari mana- mana pihak.. 
semoga aidilfitri kali ini disambut dengan penuh kebahagiaan dan keinsafan...

Friday, August 2, 2013

Buncit

 
tahukah anda hampir 92% lelaki yg berkahwin akan boroi dlm 2 tahun perkahwinan. Malas statistik penceraian juga melaporkan hampir 89% kes penceraian berlaki kpd suami yg six pax dan masih tampan.

berbanding kadar penceraian yg melibatkan sami boroi hanya sekadar 19% kes penceraian, namun itulah hakikatnya. Beruntunglah kepd mereka yg mempunyai suami boroi. dan menurut kajian lagi, lelaki boroi lebih penyayang dan berfikiran jauh. Sesungguhnya buncit itu seksi..
 
 

sumber - fb kau jodohku

Ditujukan kepada my encik hubby... hahahaha... I love u walaupun u dah makin maju ke depan.. sesungguhnye boroi itu seksi.... :)  ehehehehhehe,,,,,,,,,

Kebun Kembun dan Mulberi

Assalamualaikum... happy sunday u ols. di johor, sunday keje yerk.. xde makne nak golek2 sampi kul  doblas.. heee Last week aktiviti,...