Wednesday, September 18, 2013

CREAM PUFF WITH CUSTARD FILLING... NYUMMY

Assalamualaikum...
 
Dah lama teringin makan benda ni tp tak tau nak cari kat mana, akhirnya dapat resepi dan buat sendiri.. tadaaaaaa... hasilnya.... hehehe.. senang jugak la nak buat...
 

 
Dah bole amik order dah kan???? hahahaha... sape-sape area Muar, Bukit Gambir, Ledang san sekitarnya, yang rasa nak makan this CREAM PUFF WITH CUSTARD FILLING or KAYA FILLING  tapi malas nak buat, bole la contact i.. hehehe...  i sudi membantu.. ahakss.. sape yang nak buat, google je resepi.. sedapppp....
 
ok lah bye2....

1 comment:

~AmyLiana86~ said...

suka kuih nie..sedap..

Kebun Kembun dan Mulberi

Assalamualaikum... happy sunday u ols. di johor, sunday keje yerk.. xde makne nak golek2 sampi kul  doblas.. heee Last week aktiviti,...