Tuesday, September 10, 2013

HAPPY 6 MONTH BIRTHDAY MOHAMMAD ALHAKIM

ASSALAMUALAIKUM..
Sedar tak sedar dah genap 6 bln dah my baby pada 05.09.2013 ari tu. Dah 6 bulan Akim bersama dengan mama n papa.. Akim membesar sebagai anak yang sihat. Semakin hari semakin bijak dan ceria. Semoga anak mama sentiasa dilindungi Allah dan menjadi anak yang baik dan soleh.
Jom tengok tumbesaran Al Hakim sejak sehari hingga ke hari ini.
 
Hari pertama

hari ke 2, Alhakim dah buka mata

2 hari jugak

hari yang ke 4, kulit-kulit hakim mengelupas untuk tukar kulit cantik

Hari ke 7, selepas di botakkan. comot lepas isap susu

11 hari, merah lagi. tu baju dr auntie zila.

13 hari, dah pandai tgk kamera kan?? hehe.. yeloh mama...

hye,nama saye akim...14hari

15 hari, tiap2 hari sy rakamkan gambar dia. betulkan die dah pandai tgk kamera. hehe

15hari

29hari

30 hari, hari ke klinik berat 4.35kg.

37 hari, dah Nampak tembam kan???

41hari, akim kene buli ngn mama.. hahahaha

43 hari

44 hari, yeah... sy dah lepas pantang!!
 
2 bln 5 ari

2 bln 14 hari

2 bln 16 hari - masa ni die dah pandai berborak ngn sy..

2 bln 25 hari. mama buli akim soh meniarap, gigih die angkat kepala.. anak mama kuat!!

3 bln 7 ari

4 bln 6 ari

5 bln 3 hari. raya pertama bersama ustaz hakim. hehe

5 bln 13 hari.. big boy.. anak mama dah bujang...
 
 Alhamdulillah.. dia dah 6 bln.. Die dah besar, susu pun dah tukar langkah 2. Mama dah bole jadi chef utk siapkan makanan anak mama. teruja sgt tgk die makin membesar. Makin comel dan manja. Kawan baik papa dan bintang hati mama.. I love u son.. Membesar la sebagai anak yang baik, sihat, bijak dan soleh untuk mama dan papa...
LOVE YOU SO MUCHHHHHHHH..... MUAHHHHH....
 

2 comments:

InaYusoff said...

bila tengok gambar2 hakim ni....terbau-bau bau beby...sedapnyeeee kalau dapat ceom beby.... heheh

Lily Purple said...

tak lama lagi la kan... sabar2... best tau dpt bau beby, lg2 baby sendiri...

I'm Back!!

Tajuk acah-acah taiko sgt.. wekkk Im back sbb lame tak upload.. kat opis xde line tenet. dah 8 bulan kot.. Hari ni baru repair.. baru e...