Thursday, November 14, 2013

Akim dah 8 bulan

Assalamualaikum...
Yuhuuu, Lama tak tulis blog.. windu bangettt... Hurmm, nak citer pasal Akim..
 Akim dah 8 bulan 5hb 11 ari tu.. yiehaaaa.... Cepat jugak masa berlalu, dari hari ke sehari, tengok tumbesaran dia, seronok.. menarik.. comel... kadang-kadang rasa nak gigit jek.. hahahaha
 
Jom tengok gambo-gambo akim...
*
*
*
Ni masa Akim umo sebulan, bawak gi Klinik... Tido je die...

My fevered pic. mother n son... akim 40 hari...

My Small Family..
 
Masa dalam pantang nak tunggu sebulan tuh, pergh seksa banget.. tapi bile dah sihat, eh kejap je 3 bulan.. Dah nak naik keje.. haiyaaa
3 bulan - ari akikah al hakim

Baby with mama...


With al hakim 3 month..
 
Ni masa die dmm. Risau nak giler.. tp die ttp senyum jek.. syg anak mama
 
Akim 8 bulan....

Anak mama dah pandai pegang botol susu sendiri...

Dah pandai duduk... yeahhh

Rambut pon dah panjang.. ensem tak??

Dah pandai tgk tv, lagi-lagi banananana...... suke sgt....

Saya dah besar la mama.. kadang2 tak suke naik walker. sbb akim dah bujang!!!
 
Kejap je dah besar. Dah 8 bulan dah.. Tak penah jemu tengok muka dia, tak penah jemu layan nakal die, tak penah jemu kiss2 pipi die.. Sayang anak mama..
 
Apa pun Akim tetap daddy's besfren
Solat same-same

Tido same-same dari umo sebulan..... sampai la......

Umo 8 bulan... mama jeles.. :)
 
Harapan Mama, agar Akim sentiasa sihat, dilindungi Allah, menjadi anak yang soleh dan mendengar kata mama dan papa.. Mama nak akim membesar depan mata mama sbb mama tak rugi sikit pon tgk tumbesaran dak comey, manje dan baik nie.....Amboii up-up anak sendiri nampak??? :P
 
Love my family much-much....
 

No comments:

I'm Back!!

Tajuk acah-acah taiko sgt.. wekkk Im back sbb lame tak upload.. kat opis xde line tenet. dah 8 bulan kot.. Hari ni baru repair.. baru e...