Tuesday, December 10, 2013

Cerita takde cerita

Assalamualaikum...

Lama sangat tak tulis blog.. Banyak cerita dah terlepas. Dah expired dah pon.. hehe..

Pasal akim plak, die dah besar sket. Mmg rasa makin mencabar, dah pandai merajuk, kalo papa or mama keluar rumah n tutup pintu.. Nah, dengar la tangisan kesedihan die tu... blm citer mogok kalo barang yang die pgg tu kite amik... Kalo kene marah pon dah pandai mencebik n nangis.. cute sgt.... tapi nangis jap je la... hehe... Tapi die ttp anak yang kuat.. Kalo setakat terhantuk sket2 tu, sempoi je muke.. mama gigit pon wat dek jek...  hehe.. rindu plak dak akim nie...

Ha, saje je kan. dah takde cerita.. citer la pasal anak. Erm  kisah aku plak, last Saturday gi final aadk idol kat PICC Putrajaya.. Meriah banget... tapi yang paling best adalah, I dpt tgk abg nuar zain... wahhhh..... cairrrr mak... gatai tol mak akim nie... gambo, nanti lah upload. tak senang la... :(

oklah happy working semua.. bye...

No comments:

Kebun Kembun dan Mulberi

Assalamualaikum... happy sunday u ols. di johor, sunday keje yerk.. xde makne nak golek2 sampi kul  doblas.. heee Last week aktiviti,...