NUFFNANG

Thursday, February 13, 2014

Bola Tampar???? Tampar nak??

Assalamualaikum...
Hamboi... Ganas tajuk?? Kasar nampakk.... :P

Takde lah, saje je bikin gempak. Actually baru je lepas training bola tampar.. Me?? Main bola tampar?? Ilang akal ape??Hahahha....

Nak kate aku allergic ngn sport mmg tak la, aku sukan work out.. aku suke badminton.. Tapi suka la, buatnya tu jarang-jarang.. Bukan apa, jarang dah dapat peluang, lagi-lagi pas kawen n dapat akim.. Tapi kalau bola tampar nie.. ermm * sambil garu kepala yang pakai tudung * Memang tak minat, tak reti n tak sukeee... Penah main masa sekolah rendah dulu, sakit hokey...

Tapi.... Biler terpaksa cukupkan korum jadi wakil tempat keje ni, ades rase nak pitam pulak... baru pas latihan, rasa nak nanes jek... lenguh-lenguh dah tangan ni tau.. nak menaip pon tak larat.. uhuk uhuk... tu belom cite, kekiri, kekanan.. kedepan idak, keluar court ade lah.. Tak ley imagine, bila dalam perlawanan nanti.. eeeee.. takutnye....

Lantak la... Ape nak jadi, jadi la... dah ini je yang ada.. hadap jelah...

Bestnye dok Johor.. Ari ni balik kul 3.30ptg... Esok cuti.. Horey.... Sabtu kena masuk Singapore lagik.. Aduh, seriau masuk sana minggu lepas tak ilang lagi.. sesat wei... hahahaha... Hope sabtu ni tak sesat lagi... chaiyok2....

No comments: