Tuesday, March 18, 2014

HAPPY 1ST BIRTHDAY AL HAKIM

Assalamualaikum..

My baby boy dah setahun... 1 Malaysia dah tau kan.. ihiks.. Yup, Besday Akim 05.03.2014 ari tu.. genap la setahun.. Rasa cam baru jek kahwin, pregnant n now anak dah setahun hokey..

Hari sabtu baru ni, baru sempat nak buat kek untuk celebrate birthday si kecik ni.. Memang dah niat untuk akim, kek xnak beli dah.. tak best.. nak jugak buat walau tak sempurna tp penuh dengan kasih sayang.. ewahhh....

Birthday cake, chocolate moist kek,, tulisan mmg kelakar dan comot tp rasa Alhamdulillah, sedap.. yummy..

Teruja nya budak kecik nie. Tak sangka dah setahun dah anak bucuk mama ni..

bestnye akim dah besar.. cepat jalan ye sayang....

Okey.. Akim mmg teruja.. pap, abis senget kek.. anak oh anak

Sayangnya anak mama....


My boy.. I love forever sayangku.... semoga akim jadi anak yang baik dan soleh..
dan semoga kami juga mampu jadi parents yang terbaik dan mampu mendidik anak mama menjadi yang terbaik untuk
keluarga, agama dan Negara.. amin...

Chocolate moist kek yang sedap nyum nyum.....

No comments:

I'm Back!!

Tajuk acah-acah taiko sgt.. wekkk Im back sbb lame tak upload.. kat opis xde line tenet. dah 8 bulan kot.. Hari ni baru repair.. baru e...