Monday, March 17, 2014

Kawan-kawan dan makan-makan...

Assalamualaikukum....
Dah lama tak cerita pasal makan-makan kan.. Dah lama x gi makan sambil nak amik gambar, kadang2 tak sempat nak amik gambar.. Sebab tak sabar nak makan. Abis makan, baru nak pk, ala, nape tak amik gambar tadi.. ruginya.. Padahal awal2 bkn lupe tp gelojoh nak makan... huahuahua..

Ni masa tido kt Bangi masa APC ari tu. Malam tu, keluar jumpa Im ngan Faei. Dorang amik aku kat hotel.. Alolo, rindu btl ngn dorang, dah bertahun tak jumpe okey... Last jumpe Faei masa wedding aku, ni anak dah setahun dah... Im plak, masa Akim 2 bulan kot.. Masing2 bz la sangat kan...

Dorang amik aku, ajak gi lepak makan.. Aku request nak burger bakar abg burn... haha, tetibe teringat masa sesat ngn hubby ari tu, ternampak kedai area kajang tp x tau katner.... Faei GPS, dan menjejak kedai burger abg burn dan yes.... ketemu jugak.. di Food Court Sg Ramal.. dan bestnye, food court ni bykkkk sungguh pilihan makanan n sate Willy pon ado.. Ok jom Order....

Burger daging, name tak ingat... ada cendawan goreng tepong n onion ring... ni mmg aku tak sempat pk.. maik order jek.. mkn saje yerkk

Ni mmet ball kat gerai burger bakar abg burn gak.. sedap gak la.. meat ball tu buat sendiri kan,
so rase daging tu mmg pure la...

Sate Willy... Okey, ni mmg sedap... kitaorg amik sate daging, ayam, paru n kambing... Sate daging die mmg lembut,
juicy... kambing pon sedap... besar pon besar, puas hati la...
Makan sedap... Minum pulak dengan air gelas besar. Mmg pueh ati la... Tak abis makan, tapau bwk blk hotel.. Kenyang wok... Sebelum balik, jom amik gambar.. Lame sungguh tak bergambo bersama... Pasni ntah bile la dpt jumpe lagi kan.....


 Sape paling tembam?? tentulah bukan aku.... haha


Faei, me ngn Im.. Semoga persahabatan kekal selamanya.... Tak jumpe tak semestinya lupa.. Ape pun u olls tetap di hati ku.... ( Sory faei, ko ttp paling tembam walau try cover ngn cap tu.. hehe.. jgn mare mehh... :P  )
 Terima kasih daun keladi kat Im yang bagi satu beg besar ole-ole. setahun tak jumpa, ha, ole2 penuh 1 beg.. semoga di murahkan rezeki awak yerk... len kali gi holiday tu, jgn lupe kami anak beranak2 ni tau... hahahaha.. tq sooo muchhhh... :)

No comments:

Kebun Kembun dan Mulberi

Assalamualaikum... happy sunday u ols. di johor, sunday keje yerk.. xde makne nak golek2 sampi kul  doblas.. heee Last week aktiviti,...