Sunday, March 30, 2014

My story 2.. PENGUMUMAN...

Assalamualaikum...
Wahh, ada my story 2, keless ko jah.. bajet hebat la orang nak baca story 2,3 ko.. hahaha,,

Ceritanya, nak buat satu announcement la gitu... Dah ramai sangat dah bertanya, mengusik.. asihh, segan plak rasenya... ekekeke...


PERRHATIAN!!!
Tuan-tuan, Puan-puan n Para pembaca sekalian......
Dengan ini saya nak umumkan..
yang saya.....
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
..
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

.
.

TIDAK MENGANDUNG...
HANYA MENGANDUNGI AIR DAN LEMAK..
KADANG-KADANG ADA NASI..
Wakakakakaka.....

Ampun u olls... :)


Kalau update fb n blog gi spital, mesti ada yang tanya, pegnent ke? berapa bulan? best kan soklan tu **feeling special**
 Tapi belum ade u ols, kalo nampak perot maju ke depan, tu lomak la tu, lomak campur fibroid.. Bile jalan rasa perot goyang-goyang.. ok, sentap ai... Insyaallah, bila tiba masa n ada rezeki, akan tambah jugak koleksi anak-anak, tapi bukan sekarang coz kesihatan tak mengizinkan,  Tunggu sihat walafiat, boleh lompat bintang n lari setempat baru la bole piker untuk anak baru... Kot-kot dapat anak dara.. I loike.. tihtihtih.....

Okeylah,
Bye u olls...


cc : Puan Ina Yusoff.. hehehe








1 comment:

InaYusoff said...

hihihi...

begitula ye..kalau kita ni dah kawen..pastu bagitau orang kita g kelinik ..mesti orang suspect kita ni mengandung kan..haha..

sorry yeee puan lily...

kita doakan kamu cepat dapatkan adik untuk abangnye tuu...

Kebun Kembun dan Mulberi

Assalamualaikum... happy sunday u ols. di johor, sunday keje yerk.. xde makne nak golek2 sampi kul  doblas.. heee Last week aktiviti,...