Wednesday, March 19, 2014

Saham free dengan global share

Assalamualaikum...

Saham free?? Tak perlu duit?? Betol ke nie??
Yup... this is real my fren... wah, ayat engko.. haha..

Ni adalah 1 social network yang mungkin baru ( sebab belom fofular) macam facebook, tagged etc.... Sebagai sesuatu yang baru, dia perlukan rangkaian untuk memperkenalkan diri kepada dunia.. so, sapa nak kenalkan dia kalo setakat air liur je kan?? Sebab tu, Globalshare ni memberi saham-saham free kepada pengguna-pengguna baru, di mana pengguna2 baru ni hanya perlu invite 5 orang saje sebagai kawan.. Mungkin orang akan cakap, ok cam sistem piramid.. but for me, selagi tak perlu modal n yang penting kite hanya perkenalkan global share ni kepada masyarakat n aku anggap ape yang kita dapat adalah upah kite bekerja dengan klik-klik n klik....

Tanpa modal n tanpa syarat dan tanpa apa-apa perjanjian juta-juta, tak salah kita mencuba. manatau rezeki nak datang kan...

so dear readers and fren, jom try, aku sendiri tak nak janji apa-apa, sbb aku sendiri sedang mencuba.. so far, aku nampak jalan n penerangan yang lengkap dlm website dia. tak nak takapa, sok aku dah kaya, ko jgn nyesal.. kahkahkah.. ok aku gurau jek.. jom kaya same2.. heeeee


Daftar n ikut arahan yang diberikan...
Ini adalah 1 usaha, berjaya atau tidak, Allah yang tentukan segalanya... Sekurang-kurangnya, kita mencuba dan tak lah hanya melihat n mentertawakan orang yang sedang mencuba dan belum berjaya kerana org yg seperti itu adalah org yg gagal secara seluruhnya.

wassalam....

No comments:

I'm Back!!

Tajuk acah-acah taiko sgt.. wekkk Im back sbb lame tak upload.. kat opis xde line tenet. dah 8 bulan kot.. Hari ni baru repair.. baru e...