NUFFNANG

Wednesday, May 28, 2014

Happy Birthday Sayang....

Sambut birthday hubby tersayang.
Kebetulan ada kat kg dengan anak-anak sedara. Hantar mak balik kampung, so bz kemas umah yang dah sebulan di tinggalkan, paham-paham jelah habuknya, so tak sempat la nak prepare wonderful punye celebration kan.

Alhamdulillah, anak sedara ada, so bole mintak dia belikan kek, sempat gi beli buah-buah ngn jajan jek. Tak luak pun jajan nya, semua dah kenyang mkn nasi ngn lauk kampung special.. nyummehh...

Celebrate birthday hubby 03/05, sambut sekali besday anak sedara yang dekat-dekat je tarikhnya, nana 01/05, kiki 02/05 dan mama 28/04.. Terer je abang aku adjust kan? tak jauh tarikhnya.. hahhaha...
Bile anak sedara beli.. dot dot katenyeee....

kiki-nana-mamat n hubby....

Jom potong kek!!. abaikan kiki yang mcm wanita dlm pantang. hahahha.. beliau masih bujanggg

Happy birthday hubby, semoga menjadi husband yang terbaik n papa yang superb untuk akim.. I love u so strong... aummmmm.... :)

Untuk anak-anak sedaraku, semoga jadi anak yang baik dan jaga diri baik2... sekarang byk manusia yang bukan berhati manusia, so hati2 ye sayang2 ku semua.... 

Alhamdulillah.. dapat jugak wat entry celebration birthday hubby ku sayang.. hahahaha

Ok tu jek.. bye...

No comments: