Monday, June 23, 2014

Tahniah mama zura!!

Assalamualaikum....

Cerita berabad baru nak upload.. jahat nyeee mak akim nie.. :P
25 Mei 2014, kitaorang ke rumah mama zura tuan punya blog Diary Of Me , act, dia ni kawan sekerja. Mama zura ni mehairkan anak yang ke 2 pd 18 Mei 2014, dapat gugurl lg u olls..  
Kami, makcik2 keypoh....

Baby tgh mengaruk nak susu, sibuk je sume nak bergambo.. ishh...
Tengok orang dapat baby ni, terasa nak jugak dapat baby baru.. wangiii nye.... tapi pikir nak berpantang dan menahan sakit kena potong tu.. aduyaiii... dapnye.... :)
Suka sangat amik gambar kan?? senyumm.. amir,ape motif ko kat situ?
Kepada mama Zura, tahniah atas kelahiran baby baru..
Semoga dengan kelahiran baby gurl ni, akan menambahkan kebahagiaan dan keceriaan dalam keluarga.. :)

2 comments:

Jari Manis said...

Nak baby gak tapi belum kahwin huhuhuh

Lily Purple said...

Cpt cpt la kawen JM... :)

I'm Back!!

Tajuk acah-acah taiko sgt.. wekkk Im back sbb lame tak upload.. kat opis xde line tenet. dah 8 bulan kot.. Hari ni baru repair.. baru e...