Friday, August 29, 2014

Nak bercuti di TELUK RAMUNIA??

Assalamualaikum...


Tengok dan belek Blog ni.. tetiba bari perasan ada yang mintak contact num chalet kat Teluk Ramunia, tempt kami g bercuti keluarga tahun lepas.. Cerita tu ada kat sini..


Okey, untuk tak menghampakan dan untuk reference ku jua, ini contact num eh... aku bagi 2 tempat yang ada kat sana, so, u olls bole wat pilihan ok?...


1. Melissa Beach Resot
019-7046723   / 019-7068723 /  07-8265012
ctc person - M.Sidin bin Hj Yusof..


2. Tanjung Sepang Beach Resort
019-7639594  / 019-7369594
ctc person - Sawal bin Sulong


Dulu aku pergi Melissa Beach Resort tu, best tempatnye.. bersih n tenang jek...


So, sapa nak pegi bole call dorang okeh.. selamat bercuti... :)

No comments:

I'm Back!!

Tajuk acah-acah taiko sgt.. wekkk Im back sbb lame tak upload.. kat opis xde line tenet. dah 8 bulan kot.. Hari ni baru repair.. baru e...