Friday, October 17, 2014

Ada orang dapat cincin.. fewiittt

Jeng jeng jeng..
Ada orang dapat cincin..
Ada orang dah kena cop...
Ada orang dah nak tunang...

Hehehe..
Semakin tua ku rasa...
Cepat betul masa berlalu...

ring
Aucak!!!
Ni dia, si anak saudara sulung ku...
Telah di risik n bertunang bulan 12 nanti..
Aku sedang bertungkus lumus nak buat hantaran nie.. n design mini pelamin.
 haa, si tangan keras nak jadi engagement planner.. kehkehkeh... 


peace!!
Majlis merisik yang bersederhana...


Bakal m.i.l si kiki tgh sarungkan cincin...


Yang baju biru belakang tu la si calon Nye...






si siti syakilla...
Tak dapat imagine kalau dia kahwin nanti... uwaaa.. shediynye.... Bole kata,kiteorg agak rapat jugak lah... masa kecik dulu pon aku pnh jg die. Balik sekolah je, jg budak comel ni... Skang dia dah cukup dewasa n nak jadi bini org.. hurmmm.. cptnye masa berlalu...

Semoga tiap niat yang baik dipermudahkan... Tangan yg keras ini dilembutkan untuk deko deko hantaran.. hehehe... :P

Once upon a time.... Aku yg belah kiri sekali..Tgh tu mber n kanan tu cousin..comot2 semua.. hahaha....
 Kiki yg dok atas kusi... comel sgt kan... Tetiba rindu masa dulu..:)


No comments:

Kebun Kembun dan Mulberi

Assalamualaikum... happy sunday u ols. di johor, sunday keje yerk.. xde makne nak golek2 sampi kul  doblas.. heee Last week aktiviti,...