NUFFNANG

Saturday, October 4, 2014

salam aidiladha.. cerita ceriti ku....

Assalamualaikum.....

Lama sangat tak jengah blog. X sempat la... macam2 hal... bz sangat 2,3 minggu ni... heeee, padahal x update dah berbulan.. kehkehkeh.... mood tak mari kot plus, byk komitmen lain... cehhh, jawapan selamat... komitmen byk la konon.. phuiiii... hehehehehe.... ckp jujur saje la... m.a.l.a.s...... tak de mood... tp rase rugi byk mende tak share coz , takut moment2 penting tu jadi lupe.... kann??

Esok hari raya aidiladha, now, aku kat Bangi Selangor.. x penah terpikir la nak raya kat ,sini.... hehehe..... Actually ni rumah my b.i.l.... mak mentua datang sini melawat cicit barunye, aka cucu saudara baru sy, so raya la kat sini dan kami saje menyibuk nak dkt ngn mak, dtg la tumpang raya umah b.i.l ni haaa... x malunyeee... hehe.. xpelah kan, adik beradik kannn.....

Citer pasal moment nak share, pasal puasa, raya, n cerita i kene dmm denggi.. ngeri okeh... pastu citer akim kene inject n citer akim nyaris kene serang anjing.. iskkk, ngerii....  haaa, pasal kitaorg gi tmn buaya. hehehe.... bertahun tak gi taman buaya, tetibe dpt kupon trus je sampai...  lagi pasal ape erk... ohh yeaa, pasal sy dah pandai buat pizza mini.. ewahhhh...  tgk, blom ape2 dah lupe... owh yea, ade lg.. pasal dpt jejak kasihan sahabat lame.. sahabat ke? heee....... air yg kurang jernih, kene jernihkan.. baru la harmoni idop nie.... pasal kerja plak, gi kusus kat kedah, kusus dalaman, ikot program baru... ape lagi eh.... hurm, byknyee stori, 4h 4m tak abis siap blog kalo cenggini...

Well, tunggu dan lihat je la okey.. bile bole siap... insyaallah, ade masa n kesempatan, akan
siap jugak.. mudah mudahan... ok, lah.. mata dah ngantuk. putera beta dah tido... beta pun nK lelap mata jugak la..kot2 tido kat bilik baru ni, dpt mimpi baik... heee...

Sebelum tu nak wish...,,

Selamat hari raya aidiladha
n
Maaf zahir batin

Semoga saudara saudara muslim kita yang sedang menunaikan ibadah haji, akan mendapat haji yang mabrur.. Insyaallah...

ok, tu je.. bye..

Salam AidilAdha

Selamat Hari Raya!!

1 comment:

Scdha Sein said...

Cuti merdeka ada pegi gak Teluk Ramunia tu... Abg yg pilih homestay... Tapi ampeh giler facility dia...