Thursday, January 1, 2015

Family Day dengan Team Persona Royal Town Crew

Assalamualaikum....
Entry terpedap since 2014, hehe.. setahun dah ni... :P


29.11.2014 Join family day ngn Crew PPOC Muar n Segamat.. Encik Hubby dah join team ni lame dah cume jarang la join aktiviti, maklumlah dah berkuage kan byk je bznye..


Kami gerak dari umah pukul 8.00 n kumpul kat sagil, gerak sesame... Gunung ledang tak jauh pun, 10 minit je dari sagil tu, cuma tunggu kengkawan lambat sket la... Sampai gunung dekat pukul 10 pagi, terus cari port n standby utk bbq.


Ramai chef yang ade, kami rehat2 jek.. hehe... akim seperti biase teruja nak masuk dlm air. Tapi pape pon kite mam dulu ye sayang..


Lepak2 sampai pukul 2.00 ptg gitu.. pastu sesi amik gambar n balik.... So far, seronoklah.. Kerjasama, kesabaran n friendship dalam semua aktiviti.. next time ley la join lagi insyaallah....


Jom la layan gambar jek.. penat nak taip.. hehe
Jom selfie ngn mama.. akim malu ehh


selfie jom papa... ngn baju baru ni.. heee


Peace saying.. akim tak sabar nak terjun dah






The mans n the chef


akim n kakak wan yg rajin temankan akim mandi


Posing sket... abang2 ngah wat bbq... kite rilek aje la. hahaha

Kita anak dan bapak

si bapak dan si anak


sejuknye


dalam mulut ade food ke??






Penat n sejuk


papa n akim.. copy paste.. :)


bersama si kecil


Hamboi.. gelak sakan ko yerk


1 x siput, siput
2 x siput, siput siput.


Water game start


Akim penat dah.. muke pon tada senyum... mmg saje nak biar die mandi puas2


keh keh keh..


akim berendam dari pagi sampai tengahari...


Bukan main lagi bapak2 orang ni... kelako tgk peel seseorang


jentera


Jentera perang.. hehhee


Saga punye geng... tegarians kalo tak silap namenye



Geng saga... berdepan ngn jentera ppoc, cam nak battle jek


Hah, nak susun kete pon aku dah pening...

Sementara menunggu cik abang semua susun kete nak posing, melayan akim makan n selfie. Lama kot susun kete tu, dekat sejam agaknye.asik tak kene jek... huhuhu

selfie ngn akim


akim yang lapo menikmati pau


mule mule suap


mamam.. nyum nyum


lepastu sumbat... paksa lagi tuu


mulut penuh.. hahahaa


suap akim pulakk...


posing dari akim.. dasat mehhh.kecik2 dah pandai posing.. perangai sape la di ikut ni


operasi nak rampas kamera


hye u.. ya u


akhirnya..... siap susun selepas almost sejam.... **lap peluh**




kete Nampak banyak.. orangnye berape kerat je


PPOC


PPOC CREW Muar n Segamat


Thnks untuk semua crew, next time kite hang out lagi yea..

happy new year 2015

happy new year all

mulakan tahun baru ni dengan kepala benjol tak surut lagi... Pitam n senoneng sokmo... semoga dalam tahun 2015 memberi jutaan kebahagian dan keberkatan untuk semua...

love -
mama akim

I'm Back!!

Tajuk acah-acah taiko sgt.. wekkk Im back sbb lame tak upload.. kat opis xde line tenet. dah 8 bulan kot.. Hari ni baru repair.. baru e...