Tuesday, May 12, 2015

Bandung - Day 4

Last day di Bandung..
Bangun pagi, siapkan barang-barang. Sempat ronda area hotel, tu yang tau ade 4 bijik sekolah keliling hotel tu.. Setel posing-posing, jom balik n brekfast..Hee

Akim mmg seronok dok hotel, sejuk.. Tido tertonggeng2... bukak mata tgk kartun.. heaven kan..

Akim Posing mcm artis, mama pon kalah..


Pas breakfast, abg berry dah tunggu dengan sebijik van beso gedabak.. bole masuk 15 org kot. Tempat letak barang pon besar. Mmg dah request nak van besar sbb beg semua dah beranak-ranak. Peniaga-peniaga jalanan pon sibuk test market utk last minit shopping ktorg... Dah setel semua, cpt masuk  van, nak gerak  gi Kartika Sari.. nak beli brownies... 

Shop till u drop... 

Papa

Kartika sari.


Berapa kah?

Cewek pgg rambut tuh yg entartain i. beli sekotak u olls

Besor x besor van ni.. best kan... 
Sampai airport, Umak aihh, ramai nya orang.. angkat beg... gi bungkus beg dulu.. bukan ape u olls, takut beg meletup.. dah kembung semacam..
Tagging beg memasing


Beg dah gemdut gendut semua

Anak sapa la dok melepak tu..

me n my laling

isk baru posing, dah wat perangai si akim.. mengaruk jek.. ngantuk le tue
Dah siap wrap bag, drop luggage.. Pastu dah setel, ley check in... Setel masalah kalo dah masuk. ley rileks sket.. Flight pukul 11.50am waktu indo.. akan sampai klia 2 lebih kurang pukul 3.00 ptg
Kan ngantokk tuu

Slepping handsome

Menunggu

Yeah!!
Bebas je nak posing kt sini.. See kak abna, speacial sgt hand carry i kan... hehe

Silau...

Dalam Flight

Bestye akim,,,
Sampai kat airport, pukul 3.00 ptg. sempat minum kat Marry brown sebelum gerak blk. Kakak n family datang jemput. Alhamdulillah, selesai masalah.  Okey selamat sampai Bangi, amik kereta, siap2 mandi trus vroomm balk johor. Sampai umah lebih kurang pukul 9.00 mlm.. Penat yang amat....

Barang-barang yang telah ditangkap di Bandung..


Hasil tangkapan.. Kecuali budak kecik yg dodok atas beg tu yea.. 
Nanti aku buat 1 entry pasal harga barang-barang ni semua.. Bukan ape, utk kegunaan aku jugak di masa akan datang.. Coz aku rasa aku akan ke sana lagi, tak puas explore bandung sebenarnya... huhuhu...

Percutian yang best, pengalaman yang menarik.. akan dtg lagi.... 
Setel dah entry ke bandung.. 
sekian..
babai..

1 comment:

Abna Lalim said...

haha...so sweet trip ni...tq for the gojes telekung...bli for mother's day..my mak pun like it very-very much...next trip kirim lg k...

I'm Back!!

Tajuk acah-acah taiko sgt.. wekkk Im back sbb lame tak upload.. kat opis xde line tenet. dah 8 bulan kot.. Hari ni baru repair.. baru e...