Monday, May 18, 2015

Bandung - Hotel


Selama 3 hari di Bandung kami menetap di Minehome Hotel area Cihampelas Walk, Lokasi hotel, betul-betul sebelah Amaris Hotel, dari bilik tingkap I mmg mengadap depan amaris hotel tu.


Hotel ni cute jek, bajet hotel la katekan. tapi menariknya siap breakfast, wifi dalam bilik, spa pon ada.. ley urut-urut dong mas...  Ada tv dengan 64 siaran, toilet bersih siap hot shower... air mineral 2 botol , towel bersih 3 helai, katil 1 queen n 1 single bed.. cuma bilik kecik je, hari ke 3 penuh barang shopping jek..huhu..


Staff friendly, kami minta sejadah n iron, sepantas kilat sampai.. Pastu bukan jenis tercegat tunggu tips, serah barang trus blah. Thumbs up. 3 ari kat sane staff yang nama 'hamdan'  ni, mmg kejenye, angkat barang shopping kami..  so ari terakhir baru sempat bagi dia tips.. hehe... Udahlah keren, baik lagi.. :)


Hotel ni dikelilingi sekolah, ada 4 sekolah area hotel ni. So kalau keluar pagi-pagi tu memang bz sket dengan budak-budak nak gi sekolah.


So apa lagi erk... erm.... Oh yea, ramai jugak warga Malaysia stay kat sini.. Biasalah, dok Malaysia menyombong, datang indon lagi la sombong kan.. hahaha... sedihhhh... Oklah.. bye...

Pic google...

Ni nak tunjuk bilik je.. katil kiri kanan. ruang depan yang sempit sket. tp overall.. ok n slesa

segala di Mine Home Hotel!!

No comments:

Kebun Kembun dan Mulberi

Assalamualaikum... happy sunday u ols. di johor, sunday keje yerk.. xde makne nak golek2 sampi kul  doblas.. heee Last week aktiviti,...