Sunday, May 24, 2015

Hadami Resthouse Kuala Terengganu

Assalamualaikum...

Ni nak cerita pasal rest house tempat lepak masa gi terengganu hari tu.. Hadami Rest house, Lokasi kat Kampun Gong Badak Kuala Terengganu. 

Resthouse ni agak besar, Dah mcm hotel dah bangunannye... Aku stay kat tingkat 3, jenuh gak nak naik tangga.. hehe..  Masuk , ada ruang tamu, ade meja makan, ade air panas, air sejuk, seterika & iron board n ada balkoni utk si perokok... Bersih, mozek berkilat je.. hehe...


pic.. fb hadami resthouse
Setiap level ada byk bilik, aku dpt bilik untuk 3 org, 1 double bed n 1 single bed, tuala disediakan, 1 almari baju, table solek,n tv.. Toilet dlm bilik okeh...Tak lupa jugak ada aircond.. penting tauu.....

Pic dr fb hadami resthouse... Malam masa kami nmenginap kat sane..
tu bas kami le tuu.. hehehe

Tengah bersiap... Luas kan bilik nye...
Seronok akim lari-lari dlm bilik
Muke puas hati,, hehe

Resthouse hadami ni mmg selesa, bersih, mesra alam, lokasi plak tak jauh dari kedai makan n lokasi hotspot. Cuma untuk mak-mak sakit lutut cam mak aku, x berapa sesuai sbb kene naik tangga. Tapi yg lain mmg terbaik,, 

berminat? .


HADAMI HOMESTAY
Lot No 17192, Jalan Tok Jembal, Kuala Terengganu
En Ismail : 019-9853742 @ 019-9290311
Pejabat : 09-6671082 @ 09-666984

No comments:

Kebun Kembun dan Mulberi

Assalamualaikum... happy sunday u ols. di johor, sunday keje yerk.. xde makne nak golek2 sampi kul  doblas.. heee Last week aktiviti,...