Saturday, May 23, 2015

Hadiah

Assalamualaikum..

Hari ni 23hb. bermakna dah 4 hari berlalu besday aku...
Alhamdulillah, dah dapat hadiah dari yg tersayang... hehehe... Hadiah yg sederhana tp best sbb pilih sendiri kan.. nilai tu no 2, yg penting keikhlasan dia nak bg, x pyh tunggu kene belasah baru nak bg.. wahahaha.. jahat taw!!

Hari ni aku keje, tetibe dapat hadiah pulak.. waaa, bestnye.... tak sangka sangat dpt hadiah lagi.. dari boss pulak tu.. huhuhu... blushing rasenye... segan... huhu.. tq boss....


Allhamdulillah..
Tak tau kenapa boss bagi aku hadiah. Xtau la kalau boss bg hadiah kat semua staff yg sambut besday.. Aku tak tau sbb x pnh amik tau pon.. Yang penting, aku bkn kaki kipas, ampu, bodek dan sebagainya.. So not me!! Selama wat keje, aku tak peduli pon, boss suke aku ke tak.. Yg penting keje aku siap.. Tapi hari ni mmg surprise.. Tq boss..



No comments:

Kebun Kembun dan Mulberi

Assalamualaikum... happy sunday u ols. di johor, sunday keje yerk.. xde makne nak golek2 sampi kul  doblas.. heee Last week aktiviti,...