Wednesday, May 20, 2015

Happy birthday to me!!

Happy birthday to me!!

Semalam la harinya..
Dari pagi, bertalu-talu ucapan kat fb , wassap msg dan sms... dan special call dari bonda tersayang... 
Alhamdulillah, ada jugak yang ingat (kat fb mmg ade notifications, so yg terlupe  pon bole teringat..hee) n kat wassap group opis pon, sume pakat copy paste je dari org yg wish awal.. teknologi yg makin mudah kan.. hehehe...

Alhamdulillah,
Masih diberi pinjaman umur utk teruskan hidup, bersama yang tersayang.. Semoga hari-hari esok memberi lebih keberkatan kepada aku dan keluarga..

Terima kasih pada semua yg wish besday semalam..
Ucapan awak semua amat mengembirakan saya.. serius...
Semoga kebahagiaan menjadi milik awak semua.. muah muah..

Kadang-kadang, kita ada masa tgk notification dlm fb, tetibe rajin nak wish, pastu dah.. abis..... Tapi kite tak sedar mungkin ucapan simple tu buat org yg terima tersenyum dan rasa gembira..  So, ingatan untuk diri sendiri yg selalu abaikan mende yg kecik padahal mungkin bende tu yg bole menggembirakan seseorang..

Tq Miza sbb belikan kek utk akak.. seriously terharu sgt sbb dah set mind xde pape sempena besday tahun ni... u make my day.. tq... :)
Ok.. sampai sini dulu..
Mudah2an panjang umur dan murah rezeki, ade entry utk besday yg ke 34 thn pulak.. Ok bye,,

No comments:

Kebun Kembun dan Mulberi

Assalamualaikum... happy sunday u ols. di johor, sunday keje yerk.. xde makne nak golek2 sampi kul  doblas.. heee Last week aktiviti,...