Friday, June 30, 2017

Gems Lovely Enterprise

Assalamualaikum wbt

Gems Lovely Enteprise
Dah masuk tahun ke dua beroperasi.
Bermula dengan angan- angan mak jenin je. Sekarang masih lagi berangan-angan cuma ada beberapa langkah ke depa. Alhamdulillah.

Macam-macam benda yg ktorg jual, tudung, kerepek, sepende munafie, bantal, pomade, saree, jamu... Belajar dan ber eksperimen.. ada yang laku, ada yang tak berapa laku. hehehe.. Dan sekarang kami maintain dengan jualan bouquet.. Alhamdulillah, sambutan menggalakkan.. 

AHLI LEMBAGA PENGARAH... HAHAHAHA
Impian
Gems Lovely
Bukan setakat Label Perniagaan
Tapi Label Persahabatan, Family & Silaturahim.. InsyaAllah. :)













Bouquet mampu milik. bajet rendah untuk orang orang sekitar kawasan liputan..

Lokasi : Bandar Muar, Sg Abong, Tangkak. Bukit Gambir, Panchor, Pagoh, Lenga, Merlimau.
Bajet serendah RM25.00 sahaja.
0127433324


Thursday, June 29, 2017

Selamat hari raya 2017

Assalamualaikum..
Selamat hari raya. Maaf zahir batin..
Lama sangat tinggalkan blog. Rindu sungguh.. Tapi xde masa nak tulis2.
Dah bertahun tak menulis. tapi mmg rindu nak upload cerita ceriti.. sape tau nak tukar email blog  ke email baru??

buta IT mmg cenggini.. lemah!! 

saje nak tepek gambo raya 2017 kite .. dah bertahun tak aktif tetibe wujud plak kan. hahahaha....

Raya pertama kat umah mentua.. Redha ramai yg tunggu turn kat belakang tu 💥


ngan mak saya... kemain pak emcik, nak berzapin bagai..



Nilah gambo raya kami. akim dah bujang kan. dah besar sangat. raya kali ni die cipta sejarah paling dahsat. hahaha.. meragam memanjang.. menguji kesabaran sangat.. sabo jelah...

Kebun Kembun dan Mulberi

Assalamualaikum... happy sunday u ols. di johor, sunday keje yerk.. xde makne nak golek2 sampi kul  doblas.. heee Last week aktiviti,...