Thursday, July 6, 2017

Inspired ...I-Dream China YingYing Part 1





Baru tengok video ni kat fb td.. tak memasal tisu lencun.. banjir kilat..

Bagaimana ying ying sangat positif.. Dikurniakan laki yg hensem n sgt bertanggungjawab.. mmg 1 dlm sejuta. betapa kuatnya dia melawan sakit. kanser tumor stage 4 lor, masih boleh senyum dan kuat lawan penyakit die.bile tgk vid ni terus nak tau macammana pembedahan dia. berjaya ke tak... risiko 80% tak berjaya.. ko rasa??kalau kita, pikir mati je lah agaknya..



scroll tgk komen kat video ni, jumpa link ke sambungan die...sapa nak tgk,klik yingying part 2



hargai apa yang kita ada, mungkin kita tak byk duit, tak kaya, takde keje hebat, tak cantik memikat.. tapi selagi ada nyawa, ada tubuh badan yang sihat, ada keluarga.. kehidupan kita cukup sempurna. Kita masih bole kejar impian kita bersama yang tersayang. nikmati & hargai ape yang kita ada hari ini sebab mungkin esok ia akan berlalu pergi.. aicehhh... nak sambung nangis lagi la.. bye...

No comments:

Kebun Kembun dan Mulberi

Assalamualaikum... happy sunday u ols. di johor, sunday keje yerk.. xde makne nak golek2 sampi kul  doblas.. heee Last week aktiviti,...